Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

"ΦΟΡΕΣΤΕ" ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΛΥΣΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ!


Καλημέρα σε όλους σας!

Η πολύ καλή φίλη μας, Μαρίνα, μανούλα πλέον δύο υπέροχων παιδιών, μας έδειξε χθες πώς καταφέρνει να έχει το μωράκι της πάντα στην αγκαλιά της και τα δυο της χέρια ελεύθερα για να κάνει τις δουλειές της εντός κι εκτός σπιτιού! 

Πρόκειται για έναν υφασμάτινο μάρσιπο που παρήγγειλε από το διαδίκτυο και πραγματικά της "έλυσε" τα χέρια! Η Στέλλα, που τους κατασκευάζει, ασχολείται με το babywearing από το 2005, όπως αναφέρει στο ιστολόγιό της. Στην ιστοσελίδα της μπορείτε να βρείτε διάφορα σχέδια σε μάρσιπους-αγκαλιάς, όπως λέγονται, αλλά και τρόπους για να τους χρησιμοποιήσετε και να "φορέσετε" τα μωρά σας! Είναι ασφαλής και πολύ πρακτικοί. Η Στέλλα, εκτός των άλλων, κάθε μήνα οργανώνει μια συνάντηση, κατά τη διάρκεια της οποίας παρουσιάζει τους μάρσιπους-αγκαλιάς και λύνει τις απορίες όλων των μαμάδων και μπαμπάδων. 



Μιας και η φίλη Μαρίνα είναι μια δραστήρια μαμά που πάντα ψάχνει κι ενημερώνεται, της κάνουμε και ανοιχτή πρόταση συμμετοχής στο blog μας. 
Άλλωστε, μιλάμε για ένα θαυμάσιο "κορίτσι για σπίτι"!

Χθες, δεν κάναμε την καθιερωμένη μας ανάρτηση, μιας και οι υποχρεώσεις ήταν πολύ αυξημένες... Ακολουθούν, όμως, πολύ ενδιαφέρουσες αναρτήσεις, γι' αυτό μείνετε συντονισμένοι!

Και βέβαια, να δώσετε τις ευχές σας σήμερα σε όσους εορτάζουν
Μαρία, Δέσποινα, Παναγιώτα, Παναγιώτης, Μάριος.

Φιλιά. Να έχετε μια υπέροχη Κυριακή!




2 σχόλια:

Ρεβεκκα είπε...

σημερα σας ανακαλυψα και εννοειτε εγινα αμεσως φαν.τελειες οι συμβουλες σας και πολυ ωραιο το μπλογκ...

EVAGELIA VRETTOU είπε...

Ευχαριστούμε πολύ Ρεβέκκα, προσπαθούμε να έχουμε ευρεία θεματολογία. Καλή σου μέρα και καλώς ήρθες στο blog μας.