Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

CRAFT SUNDAY...ΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΕΣ, ΜΠΡΙΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ!


καλημέρα σας και καλή εβδομάδα!

Στη χθεσινή ημέρα μας δώσαμε τον τίτλο...

all day long Craft Sunday,

μιας και η Κυριακή ήταν αφιερωμένη κατά κύριο λόγο στην κατασκευή των προσκλήσεων για το πρωτοχρονιάτικο πάρτι που θα γίνει στο σπίτι της Ευγενίας, αλλά και σε στολίδια από πολυμερικό πηλό και αστεράκια με τεχνική origami, όπως είχαμε δείξει σε προηγούμενη ανάρτηση

Κι επειδή όλοι ξέρουμε καλά τη σχετική λαϊκή ρήση με το "νηστικό αρκούδι", η Ευγενία ως καλή οικοδέσποινα, έφτιαξε λαχταριστά μπριος, τα οποία εξαφανίστηκαν συνοδευόμενα από τυράκια και αλλαντικά μέχρι να πούμε ...κύμινο! 


Τη συνταγή για τα μπριος θα σας την δώσουμε με το επόμενο ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΜΕΝΟΥ, που θα περιέχει κυρίως συνταγές για μπουφέ.

Στην παρέα μας ήταν κι η καλή μας φίλη Νάσια, ενώ καταλυτικό ρόλο έπαιξε κι ο σύζυγος Ευγενίας, Βασίλης, με την ακρίβεια στα κοψίματά του... Εφοδιαστήκαμε με χαρτιά για scrapbooking, απλά κανσόν χαρτόνια χρωματιστά και κάποια διακοσμητικά banners, tags, ευχές που ήταν ένθετα στα περιοδικά για scrapbooking που είχαμε αγοράσει από το International Press/Books κι άλλα που κατεβάσαμε από το διαδίκτυο. Η Νάσια μας εξόπλισε με διακορευτές που σχηματίζουν δαντελωτά περιγράμματα, συγκεντρώσαμε και ότι άλλο μας φαινόταν πιθανώς χρήσιμο και ξεκινήσαμε την πρώτη μας απόπειρα για τις χειροποίητες προσκλήσεις με υλικά και εργαλεία scrapbooking.... 
Και ιδού τα δημιουργήματά μας! 





 




Δεν είναι υπέροχες;;; Είμαστε λίγο ψωνάρες, αλλά μας φαίνονται τέλειες! :)

Ευγενία και Νάσια με πλατιά χαμόγελα για τα έργα τους!
κορίτσιααα...say cheeeeeese!






   

15 σχόλια:

Αlex... είπε...

Παντα τέτοια κοριτσια!!!!Τι ομορφα πραγματακια φτιαξατε!!!Ζηλευωωωωωω,θελω και γω!!!

EVAGELIA VRETTOU είπε...

Α! Ευχαριστούμε πολύύύύ Alex! Είμαστε πάρα πολύ ενθουσιασμένες με τα αποτελέσματα μας, αλλά κυρίως με την παρεούλα και το ότι περάσαμε μια κοριτσίστικη μέρα! Μας λείπουν αυτά πλέον...οπότε όταν καταφέρνουμε να βρεθούμε, το διασκεδάζουμε!

NANTIA είπε...

Είστε πολύ τυχερές που αγαπάτε και μοιράζεστε τα ενδιαφέροντά σας! Φτιάξατε καταπληκτικά πραγματάκια! Μπράβο σε όλες!

EVAGELIA VRETTOU είπε...

Ναι, έτσι νοιώθουμε κι εμείς, Νάντια μου! Τυχερές! Και ξέρεις...το πιο ωραίο είναι ότι σιγά σιγά παροτρύνουμε κι άλλες φίλες και μπαίνουν στη διαδικασία της χειροτεχνίας!

Table Rouge είπε...

Τι ωραία!!! Παρεούλα, γέλια, κατασκευές...!!! Άλλη μια όμορφη Κυριακή κύλισε για να μας δείξει ότι το να περνάς ωραία είναι τόσο απλό!!! Και το αποτέλεσμα όμορφες κάρτες και στολίδια που θα γεμίσουν χαρά όποιον τις λάβει. Και του χρόνου κορίτσια!!! να είστε καλά!!!

EVAGELIA VRETTOU είπε...

Καλημέρα Table Rouge, έτσι είναι όπως τα λες! Τις καλύτερες ευχές μας και σε σένα!

Emmanouela είπε...

Υπέροχα!! Μπράβο σας! Είστε φοβερές!!!!

ΕΛΕΝΑ είπε...

Κορίτσια γεια στα χεράκια σας!!
Το πιο σημαντικό είναι όμως νομίζω, ότι το διασκεδάσατε και το ευχαριστηθήκατε!!
Πάντα τέτοια εύχομαι!

Νάσια είπε...

Κοριτσάκια είναι ΤΕΛΕΙΕΣ!!!!!! Αχ, κρίμα που τις έχασα τις καρτούλες! Αλλά το βράδυ σπίτι, κάτσαμε με τον Άλεξ και παίζαμε με τον πηλό και φτιάξαμε και άλλα στολιδάκια. Το Σάββατο ελπίζω να έχουμε να σας δείξουμε ολόκληρη παραγωγή!

ΕΥΓΕΝΙΑ είπε...

Νάσια, όντως έγιναν ωραίεες!! Τώρα έχουμε μια μικρή εμπειρία και για τις επόμενες φορές. Στείλε μας τις δημιουργίες σας για να δούμε τι καλό εμπνευστήκατε!

lourdi lourdaki είπε...

Κουκλες!!! μπραβο σας παντα τετοια! και πολλα χαμογελα σας ευχομαι!!!
Τα φιλια μου!

EVAGELIA VRETTOU είπε...

...Emmanouela, Elena και Lourdi, ευχαριστούμε πάρα πολύύύ για τα σχόλιά σας! Εμείς δε θέλουμε και πολύ για να ενθουσιαστούμε και να χαρούμε...οπότε φαντάζεστε!
...Νάσια, thanks για τα εργαλεία σου, ήταν πολύ χρήσιμα! Τι μπορεί να κάνει ένας διακορευτής, βρε παιδί μου... Το Σάββατο έπεται συνέχεια!
...Αδερφούλα (Ευγενία) τι κάνεις; ήθελα να σου γράψω κι εσένα πόσο γλυκούλα είσαι κι ότι σ' αγαπώ πολύ! Οι φιλοξενία σου ήταν εξαιρετική!

Νάσια είπε...

Λοιπόν κορίτσια, έχω πάθει decoupage-mania. Πρέπει να ξεκινήσουμε ένα project γιατί κοντεύω να λαλήσω, σπίτι τα επιπλάκια μου σπρώχνονται ποιο θα βγει πρώτο στην ουρά, και αυτό το γραμμόφωνο θα το αναλάβω πριν της ώρας του φοβάμαι και θα το καταστρέψω! Βοήθεια χριστιανές...Μήπως να το βάλουμε το decoupage στην λίστα του Σαββάτου για να είναι το επόμενο post?????

ΕΥΓΕΝΙΑ είπε...

Είδες, Νάσια, θαύματα κάνει αυτό το decoupage. Μπορούμε να δοκιμάσουμε το Σάββατο, γιατί όχι! Επιπλα, ετοιμαστείτε...ήρθε η σειρά σας!!

Ειρήνη είπε...

Οι καρτούλες φοβερές!!! Εύγε κορίτσια!!!!